
Merhaba dondurma severler,
Biliyorsunuz genelde yazılarımı, sizlerden yazılı ve telefonla aldığım geri dönüşlere göre hazırlıyorum.Bunu yaparken amacım böylesine güzel bir iş kolunda ,pazarın canlı kalması,siz değerli girişimcilerin doğru yönlendirilmesi memleketin makine çöplüğü haline gelmemesi.Genelde araştırmaya başlayanlar en ucuz olsun,çok para kazandırsın ,hemde bana sıkıntı çıkartmasın diye yola çıkınca ,her sene yanlış noktalara verilen yanlış makineler sayesinde, hem girişimciler zarar görüyor hem de sektör bu durumdan nasibini alıyor.Şu soruyla çok karşılaşıyorum,8000 Tl ' 10.000 Tl ye de makine var.



1-Üretilen makineler kullanıcı dostu olmalı.Her türlü iklimde test edilmiş ergonomik tasarımları ve bileşenleri ile optimize çalışma verimliliği sağlanmalıdır.

*1. sınıf paslanmaz çelik kasa
*Çelik merdaneler.vb.
*Ergonomik tasarım.
2-Soft dondurma&Frozen yogurt makineleri ihtiyaca yönelik olarak çeşitlilik gösterebilmeli,
*Gravity (yerçekimi sistemli)
*Pump (dişli sistem veya piston tipi)
*Bag in box(alttan çekmeceli modeller)
*Heat Treatment(Işıl işlem,pastorizasyonlu modeller)
*Üstten motorlu modeller
*(Van modelleri)Arabalı sistemlere uygun makineler
*Konseptlere göre değişkenlik gösterebilecek su ve hava soğutmalı sistemler.
*Elektromekanik ve in.co.di.s(interaktif kontrol sistemli makineler.
*1-2-3-6 musluklu modeller.
3-Doğru sıcaklıklar için doğru soğutma sistemleri olmalı.
*Yarı hermetik Dorin kompresörler,
*Danfoss selenoid valf ve Ebm Papst fanlar.
4-Lock up özelliği.
Makinelerin hatalı kullanım veya yanlış montaj sonrası kendisini koruyarak kapatma özelliği.
5-Kumanda sistemleri
* Elektro-mekanik sistem makineler ,her türlü tropikal koşulda bile kullanım kolaylığı sağlayan, çok basit bir şekilde makinenin kontrol edilmesini sağlayan kumanda sistemidir.

* In.Co.Di.S. sistemi (Etkileşimli Kontrol ve Tanı Sistemi) Dokunmatik Ekran LCD teknolojisi ile, sürecin her aşamasında kolay bir kullanıcı arayüzü sunar ve bir uzaktan erişim sistemi ile donatılmıştır.
6-Ckc Teknolojisi
*Makinelerde kullandığınız ürün çeşidine göre,(soft dondurma veya frozen yogurt),partikullü,meyve tabanlı vs.durumuna göre standartizasyonunu programlamak.
Bütün bu sistemi yönetecek olan temelde insandır.Dünyanın en iyi makinesini alsanız bile makinenizin başında duran elemanınız da en az makine kadar önemlidir.Yapacağınız makine reklam yatırımı, kullanacağınız malzemenizin kaliteli olması ve belli bir standartınızın olması halinde başarısız olma ihtimaliniz çok düşüktür.Unutmayın insanlar yemek yerler ve bu yaşamsal bir ihtiyaçtır.Dondurma tüketimi ise keyif işidir.
Gelmatic &Triomax ailesi 50 adet teknik servisi ve 4 adet bölgede ki showroomları ile sizlere servis vermektedir.
Lütfen çekinmeden size en yakın bölgeyi arayarak destek isteyiniz.
www.trio-max.com
EGE BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
ONUR MAHALLESİ ZAMBAK SOKAK NO:37/B UĞUR APT. BALÇOVA/İZMİR
+90 533 377 04 42
+90 533 695 44 43
490 232 999 73 23
info@trio-max.com
MARMARA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
Perpa Ticaret Merkezi B Blok Kat:11 No:1994 Okmeydanı Şişli/İstanbul
+90 545 377 04 42
+90 533 695 44 43
+90 212 220 62 35
istanbul@trio-max.com
ANTALYA BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
FENER MAH.1968 SOK. 11/ A LARA/ANTALYA
+90 541 885 80 29
info@trio-max.com
ADANA,MERSİN ve GÜNEYDOGU ANADOLU BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ
TOROS MAH.PTT CAD.NO:16 CANDAN APT
A BLOK ÇUKUROVA/ADANA
+90 544 262 07 88
+90 322 999 39 38
adana@trio-max.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder