9 Mart 2018 Cuma

Büyük iş fırsatı!!!Dondurma satarak 1 m2 alanda ayda 10.000 TL kazanmak ister misiniz?



Günümüz koşullarında yeni bir işletme açmak için çok detaylı düşünmek gerekiyor.Küçük yatırımlarla yapılacak işlerin sayısı çok az. Soft dondurma işletmeciliği, yatırım maliyeti çok düşük bir iş modeli.
Yatırımın geri dönüşü ise doğru noktada olduğunuz süre içerisinde 1-1.5 ay gibi bir sürede gerçekleşiyor.
İşletmeciliği bir kaç değişik şekilde yapabilirsiniz.

*İş sahibisiniz ,bir dükkanınız var.
Mesele çiğ köfte dükkanlarını örnek verebiliriz.Küçük metrekarelerde ve gece geç saatlere kadar açık olan bu işletmelerin yazın ciroları düşüyor.Dükkanlarının önündeki 1 m2 lik yere koydukları bir soft dondurma makinesi ile gelirlerini çok ciddi bir şekilde arttırabiliyorlar.Bu şekilde makine kullanan bir çok işletme var ve çok memnunlar.

Bu örnek haricinde tekel bayiler, pastaneler, restorantlar,  kuruyemişçiler , fastfood zincirleri,çocuk oyun alanları ve daha bir çok işletmeyi örnek verebiliriz.Kısacası insan kalabalığının olduğu her noktayı düşünebilirsiniz.Soft dondurmayı Mcdonalds ve Burgerking ile tanıdık.Şu anda Türkiye'de yüzlerce mağazası olan bu iki büyük zincirin en kazançlı ürün kalemi soft dondurma satışıdır.Hatta görüştüğüm bir franchise sahibi kira ve eleman maaşlarının soft dondurma satışından karşılandığını söylemişti.

*İşletme sahibi değilseniz.
İşlek bir noktada bulunan bir dükkanla anlaşarak,bir metrekarelik bir yer için kira ödeyebilirsiniz.Süzme saat ile elektriğinizi ayırıp zaten hazır bir işletme içinde yer alarak işinizi minimum kira ile yürütebilirsiniz.
Örneğin o işletmenin kirası 2000 tl dir.Sizde aylık 500 Tl gibi bir kira ile küçük bir yerini kullanabilirsiniz.
Bu şekilde hem çok büyük kiralara girmemiş olursunuz.Hemde noktadan memnun kalmazsanız farklı bir işletme ile anlaşıp makinenizi taşıyabilirsiniz.

*Tatil köyü,otel sahibi veya yazlık bir yerde gazino sahibisiniz.
 Artık bir çok otel ve tatil köyü herşey dahil konsepti ile hizmet veriyor.Günün belirli saatlerinde dondurma servisi de yapılıyor.Külah maliyeti 19-25 kuruş arasında olan soft dondurma satışı ,bu işletmeler için çok ekonomik bir çözüm oluyor.Türkiye de şu an soft dondurmayı bu şekilde dağıtan bir çok otel ve tatil köyü işletmesi ile çalışıyoruz.Herşey dahil olmayan sistemler de ücretli olarak bu hizmeti verebilir.Tatil yörelerinde ise külahı  3 TL bardak olarak 5 TL den satılan soft dondurma,işletme için çok karlı bir ürün kalemi haline geliyor.Gazino sahibi iseniz yürüyüş yoluna en yakın noktada konumlandırdığınız makinenizin cirosunun bir çok ürün kaleminden daha yukarıda olduğunu göreceksiniz.

Bu iş modelinin en önemli noktası yatırım maliyetinin düşük olmasının yanı sıra beceri gerektirmemesi ve sistemde yer alan her materyalin atılabilir ürünler olması.

Size yatırım maliyetinizi kalem kalem yazıyorum.

Soft dondurma makinesi (12.000 TL'den başlayan fiyatlarla)
***Her makinenin özeliği birbirinden farklıdır.Doğuş dondurma makineleri (Gelmatic & Triomax)
olarak 100 model makine parkurumuzla her türlü işletmenin ihtiyacına cevap verebiliyoruz.Makine seçiminde noktanızın özellikleri belirlendikten sonra sizlere yardımcı oluyoruz.Üstelik dondurma işletmeciliğinin en kolay tarafı makinelerin kullanımının çok kolay olması.Linke tıklayarak en çok sattığımız modellerden biri olan Safir soft dondurma makinasının  tanıtım videosunu izleyebilirsiniz
SAFİR TANITIM VİDEOSU İZLE

Soft dondurma hammaddesi(12 TL'den başlayan fiyatlarla)
***Soft dondurma satışı yapacağınız noktanın özelliğine göre en uygun hammaddeleri sizler için üretiyoruz.Özellikle Aromio Aqua Plus soft dondurma tozunu direk olarak su ile karıştırarak yapabilirsiniz.Ürünlerin içindeki süt proteinin fazla olması ve ekstra yağ oranı sayesinde mis gibi kaymaklı dondurma servis etmiş olursunuz.Üstelik bu ürünleri yapmak için herhangi bir ustaya ihtiyaç duymazsınız
DONDURMA TOZU HAZIRLANIŞ VİDEOSU İZLE

Soft Dondurma Sosları toppingler(10 TL'den başlayan fiyatlarla)
***Soft dondurma satışında bardak satışı çok kazançlıdır.Bardaklarınızı karamel ,çilek, çikolata gibi soslarla çeşitlendirebilirsiniz.
Soft dondurma fiyatı ve resmi olan görseller
***Reklam soft dondurma satışı için çok önemlidir.Unutmayın makineler sadece dondurma üretir,satışta başarıya ulaşmak için satış yapan personelin emeği çok önemlidir.

Soft dondurma satışında kullanılacak malzemeler (13 TL'den başlayan fiyatlarla)
***Soft dondurma satışında kullanılan külah modeli küçük laledir.(Yiğit külah veya To-ka külahtan temin edebilirsiniz.Kullanacağınız bardaklar sert plastik ve kaşıklar plastik tatlı kaşığı olmalıdır.
Dondurma malzemenizi karıştırmak için 10 lt lik bir kap ve karıştırıcı.

Bu listede yer alan malzemelerle artık soft dondurma makinesi işletmeciliğine hazırsınız.
Doğuş Dondurma Makineleri ( Gelmatic & Triomax )olarak makinenizi seçip satın aldığınız andan itibaren bu yolculukta size rehberlik ediyoruz.Makinelerin kullanımının ne kadar kolay olduğunu aşağıdaki videolardan izleyebilirsiniz.Aynı zamanda sizler makinelerinizi seçip satın aldığınız andan itibaren,Türkiyenin en batısından en doğusuna,kuzeyinden güneyine kadar her bir ili için teknik ekibimizi yollayarak size eğitim veriyoruz.


D Makina A.Ş
















Hiç yorum yok:

Bubble Waffle Konseptleri

  Merhaba Sevgili Okuyucum Bugün sizlere birçok Avrupa ülkesinde trend olan ve Türkiye de de son zamanlarda bazen tamamlayıcı ürün olarak ba...